Senaste inläggen

Av fixahus - 10 december 2011 14:49

Hej läsare! Det var absolut inget kul att vakna idag. Tjorven skulle iväg till Universitetet och jag skulle på BVC med Flintan. Det var svårt för mig att vakna upp, men när hantverkaren börjar köra igång på neder våningen då är det bara att gå upp. Vad kallt det var att stiga upp, hoppas att vår kamin fungerar som den ska.


Flintan och jag kom i alla fall iväg till BVC. När vi var klara där gick vi till mataffären. Men när jag kom hem kom jag på att jag missade det viktigaste, hans blöjor. När vi kom hem fick han mat; puré med olja, majs, kalkon och potatis, till det drack han ersättning. Först började han gråta och ville inte alls ha. Men sedan fick jag låta han dricka tre klunkar ersättning en t-sked mat, osv. Då gick allt ner, tillslut och han såg verkligen glad och mätt ut. Vi var båda rätt trötta och gick till sängs. Sedan sov vi från kl 13.00 ända till kl 17.00 Nu har Flintan lite svårt att sova. Flintan kör nattningen och vad han skriker och skriker. Jag ska väl fixa kvällsmiddagen.

ANNONS
Av fixahus - 7 december 2011 18:04

Det verkar som om vintern så "äntligen" har kommit hit till oss och vi har blivit välsignade med både forst och kyla. Anar ni en viss ironi? Visst, men faktum är att vinter inte bara för med sig dåliga och tråkiga saker, jag kan exempelvis åter bära min älskad fjällräven jacka utan att behöva svettas ihjäl. Likså slipper jag oroa mig för veckans återkommande löptur, det är nu fullt legitimt att skippa löpningen och skylla på det kalla vädret. 


En annan grej som gör mig glad inombords är att jag snart får chans att åka iväg på skidsemester igen! Förra året var vi i Österrike och härjade i år blir det kanske inrikes, ännu ej bestämt. Oavsett så är det dags att börja leta runt på nätet efter lite alternativ.


Har börjat lite i felända kan man säga, genom att söka efter skidglasögon & goggles. Kanske inte prioritet nummer ett om man säger så, men det är bra mycket roligare att leta skidutstyrsel än att kolla bokningar. Dessutom måste jag ju ändå köpa mina nya skidglasögon någon gång, så varför inte göra de nu :-)ANNONS
Av fixahus - 24 november 2011 10:39

För den som måhända är intresserad av SEO även kallat sökmotoroptimering, kan jag upplysa er om att Sverige mästerskapen pågår just nu. Tävlingen går till på följande vis. Efter anmälan, tävlar deltagarna om att placera sig så högt upp som möjlig vid sökning efter ordkombinationen Sverigemästare i SEO 2011. För att vinna kampen, gäller det att inneha första platsen i sökmotorer vid årsskiftet 2011-2012.


För att uppnå detta uppmanas de tävlande att ta alla SEO tekniker, metoder och strategier de vet om, till hjälp, så länge de inte bryter mot Sveriges rikes lag förstås. Den som vinner tävlingen har rätt att kalla sig bäst på SEO framtill  dess att ett nytt mästerskap genomförs.


Den som är intresserad har möjlighet att följa den senaste utvecklingen i tävlingen, via denna sidas rapportering av SEO nyheter.

Av fixahus - 27 augusti 2011 12:49

Det är mer än uppenbart att sommaren är över och vardagen är i full gång igen. Jag har börjat jobba, frugan far och flänger hit och dit mellan yogapass och VIP frukostar. Själv var jag nere på byn som de säger i Norge och kollade in årets höst- och vinterjackor som börjat dyka upp i vissa affärer på stan.


Har lite svårt att bestämma mig för vilken typ av jacka jag skall satsa på, har nämligen redan flera olika jackor men saknar några märken i min samling.

Olika märken har definitivt olika fördelar har jag märkt min didriksons jacka är t.ex helt regn- och vindtät men saknar ju foder så den lär bli lite väl kall i vinter. Ett märke jag funderar på att köpa en jacka av är G-star, de har riktigt tuffa jeans och ytterplagg. Får väl se vad som är kvar av lönen när månaden närmar sig slutet, just nu råder köp-stopp sedan svirandet i Grekland i sommar.Av fixahus - 27 augusti 2011 12:42

Det är helt sanslöst vad regnet vräker ner här hos mig! Det har nog inte regnat så här mycket på säkert en månad. Var tog solen vägen? Blev till att dra på sig didriksson regnstället på morgon kvisten när jag skulle ut och hämta tidningen. Skönt att ytterplagget håller mig helt torr även om jag blev lite blöt i ansiktet trots allt.


Nu är jag dock torr igen och skall se om man vågar sig ut något mer idag. Annars blir det nog en innesittar dag, idag. Lev väl och må gott så hörs vi snart igen!

Av fixahus - 19 augusti 2011 16:04

Hej, nu är det väldigt länge sedan jag bloggade någpt! Har varit en hel del arbete, har målat och lagt golv. Sen har gjort några nya smycken, men inte fotograferat dem ännu, men det kommer:)


Tanken är att jag skall börja sälja mina smycken online, hoppas det går bra.Igår var jag och min mamma först och åta frukost hos mormor och morfar, alltid trevligt, Sen gick vi till centrum för att handla lite och vet vad vi hittade?

Vi hittade världens häftigaste guldsmycken! Det är egentligen inget vanligt smycke utan en klocka från en otroligt exklusiv urtillverkare nämligen Patek Philippe som tillverkar enormt lyxiga klockor. Tyvärr har jag inte så mycket pengar på fickan att jag kan köpa mig en sådan klocka. Hade jag haft de summor som krävs för att köpa ett Patek Philippe ur så lovar jag hade jag ändå inte hade köpt en sådan klocka. Fast lite häftig var den allt. Ta hand om er!

Av fixahus - 13 augusti 2011 21:27

Jag var med om något hemskt i förra veckan. Vi var ute på en utflykt hela familjen och hade just ätit lunch då jag till min fasa upptäckte att min förlovningsring var borta. Fingret var fullständigt kalt och ringen spårlöst försvunnen. Vad i helvete tänkte jag, hur är det möjligt? Vi vände åter till matstället där vi hade ätit. Vi sökte både på och under de matbord vi några minuter tidigare intagit vår lunch, men inte en ring i sikte. Jag frågade personalen, personer som satt och åt, ja jag avsökte toaletten så gott jag kunde men inte ett spår. Fullständigt övertygad om att min fina safirring var borta för alltid och att jag skulle bli tvungen att gå till polisen. Blev jag ikapp jagad av ett resturangbiträde som med andan i halsen, sa "här är .. här är den, jag hittade den bland disken". Hur den hamnade där förblir ett mysterium men jag är tacksam oavsett. Nu är förlovningsringen tillbaka där den hör hemma, på mitt finger. Ses!

Av fixahus - 13 augusti 2011 21:10

Hallå allihopa hoppas ni har det bra så här i slutet av sommaren. Min vardag just nu består främst av små fix, bad och utflykter. Röjde i garaget i går och hittade då ett antal lådor från när jag var liten grabb. Lådorna innehöll ett antal fotografier, barnböcker, frimärksalbum samt en hel del annat smått och gått. Det jag fastande för var en liten röd låda som jag inte alls kände igen. När jag öppnade den visade den sig var fullproppad med silverskedar.


När jag tittade skedarna insåg jag att de måste ha hamnat där av misstag, på skedarnas baksida stod det nämligen till "pelle karlsson - 1922". Jag har inte den blekaste aning om vem Pelle Karlsson är eller vad dennes grejer gör i mina lådor. Vad jag och frugan är fullständigt överens om är att vi inte inhandlat dessa bestick själva och ingen av oss kan heller minnas att vi fått dem av någon. Nåväl får väl förbli lite av ett mysterium, den lilla röda lådan lades tillbaka i den stora flyttlådan. Alltid trevligt med ett litet mysterium. /Hörs!
 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se